top of page
BALI YOGA-RETREAT 2024
BALI YOGA-RETREAT 2024

man. 21. okt.

|

Puri Dajuma Beach Eco-Resort & Spa på Bali

BALI YOGA-RETREAT 2024

YOGA RETREATET ER NU GARANTERET OG BLIVER GENNEMFØRT Et Yoga-retreat med varieret indhold samt tid til DIG SELV 21. - 31. oktober 2024

Tid og sted

21. okt. 2024, 00.00 – 31. okt. 2024, 00.00

Puri Dajuma Beach Eco-Resort & Spa på Bali

Om eventet

YOGA-RETREAT PÅ BALI - ER NU GARANTERET OG BLIVER GENNEMFØRT

Din unikke yogarejse til smukke og skønne Bali og Puri Dajuma Beach Eco-Resort & Spa

Din yoga underviser er Diana Due og din rejseleder er Bent Gaarsted

Yoga-retreat med kulturelle vandringer og lokale besøg på Bali

Tag med på denne spændende yoga- og lokalkultur rejse til det nordvestlige Bali med den fantastiske natur, hvor de smukke palmetræer går i et med den private sandstrand og det turkisblå hav. 

Med halvpension på resortet, to daglige yogasessioner, ledet af CYT500 Diana Due, samt mulighed for fordybende vandreture og sightseeings, er dette yoga-retreat den ultimative afslapningsrejse, som din krop vil nyde.

Puri Dajuma startede i 1998 som et lille hotel med 3 værelser primært for de omkringliggende landsbyers familier der kom på besøg, til i dag som 4-stjernet Puri Dajuma Beach Eco-Resort & Spa, hvor de ca. 50 medarbejdere kommer fra de omkringliggende landsbyer. Det er et motiveret, dedikeret og ansvarligt team, der er totalt involveret og engageret i Puri Dajumas avancement og fremskridt, som også gavner hele landsbyen økonomisk og socialt. Det familieejede ECO-resort er et harmonisk ægteskab mellem balinesisk og vestlig kultur, hvilket viser sig under særlige begivenheder, eksempelvis i templer og under ofringsceremonier.

Diana Due vil imødekomme dine individuelle behov og sikre, at øvelserne er skræddersyet til dit niveau. Uanset om du er nybegynder, let øvet eller øvet, giver dette yoga-retreat mulighed for at rejse alene, sammen med en rejseven eller en gruppe, selvom I ikke er på samme niveau.

Rejselederen er med fra start til slut, og han vil gerne hjælpe med bookning af flyrejse mv.

Morgensessionerne er Hatha der kan udvides med flow, mens eftermiddagssessionerne primært er Yin yoga. De daglige yoga-sessioner og meditationer giver dig mulighed for at mærke dig selv og din krop samt måske finde den indre ro. 

Udover yoga er der mulighed for at opleve forskellige aktiviteter i naturen, idet resortets placering direkte i naturen er det perfekte sted for de 3 indlagte lokalkulturelle halvdags ture, hvor vi kommer på vandringer i områdets naturskønne landskab. Vi tilbyder at deltage i disse spændende vandreture, der fører os gennem ECO plantager, smukke rismarker og til balinesiske templer. 

Under opholdet er der også mulighed for at tilkøbe forskellige ture, f.eks. snorkling og tur til Ubud.

Puri Dajuma ligger tæt på en lille landsby, som kan besøges med gratis shuttlebus og hvor der også er en ATM. Resortets mountainbike cykler kan lejes til en billig penge

SPA-afdelingen på resortet er meget attraktiv. Opholdets gratis indlagte massage, vil derfor være en drøm at få i selve Spaen eller ved den smukke swimmingpool.

Resortets paddleboards (SUP), kajakker og andre rekvisitter kan lejes/lånes

Deltagelse i cooking class er også muligt under opholdet.

Har du en rejseven, som ikke er speciel "yoga-minded", tilbyder rejselederen daglige aktiviteter :-)

Alle udflugter er med dansktalende rejseleder. Vandringerne har maksimum sværhedsgrad 1

DAG 1 - Afrejse fra Danmark

Din yogarejse til Bali fra Danmark starter givet vis med afgang fra Kastrup Lufthavn. Diana Due samt din rejseleder på yoga-retreatet, vil rejse med Singapore Airline d. 20. oktober. Han hjælper dig gerne dig med at booke flyrejsen til Bali. Hvis du rejser med samme fly som ham d. 20. oktober, hjælper han med indtjekning og aflevering af bagage, hvilket sikrer dig en jævn og stressfri oplevelse gennem paskontrollen og til gaten.

DAG 2: Ankomst Puri Dajuma Beach Eco-Resort & Spa

Rejser du med samme fly som rejselederen, vil du ved ankomsten til Bali hele tiden have backup i forhold til ankomsten, paskontrol og bagageudlevering.

Transfer fra Denpasar lufthavn til Puri Dajuma, vil foregå ca. 1½ time efter ankomst af rejselederen. Undervejs holder vi en pause for lige at strække benene og måske bruge toilettet.

Ved ankomsten til Puri Dajuma, vil det venlige personale tage imod os og hjælpe med indtjekning til vores værelser, som er utrolig smukke med et helt ekstraordinært badeværelse, der næsten kan tage pippet fra én. Resten af dagen kan du bruge på at finde dig til rette i de betagende omgivelser.

Efter indkvarteringen, holder vi et velkomstmøde, hvor vi vil introducere dig til det smukke resort og give dig nogle praktiske oplysninger. Afslutningen på velkomstmødet er en rundvisning til alle faciliteterne på Puri Dajuma.

Sidst på eftermiddagen vil Diana Due forestå den første yoga-session. Bagefter er der middag, som oftest er en fælles middag, men du kan også vælge at spise alene.

DAG 3 – 12: Yoga-retreatet

På velkomstmødet vil du modtage en detaljeret programoversigt for hele yoga-retreatet.

DAG 12: Afrejsedag

Efter morgenmaden og opholdets sidste yogasession er det tid til at få pakket og afregnet. Herefter er der mulighed for at nyde poolen, SPA-en eller en vandretur på stranden som afslutning på opholdet, inden transfer går mod Denpasar lufthavn.

Rejselederen er til stede hele tiden og vil være behjælpelig med alle de praktiske ting i forhold til checkin, paskontrol mm.

DAG 13: Hjemkomst til Danmark

Din flyrejse hjem har et enkelt stop, så det er muligt at få kroppen strakt ud. Der vil undervejs blive serveret mad og drikke som er inkluderet i flyprisen.

Er du med samme fly som rejselederen, vil han i Kastrup Lufthavn tage afsked med dig, sige tak for turen og håber vi ser dig en anden gang.

Har du spørgsmål, send mig dit telefonnummer, så kontakter vi dig 😊 

DEN ULTIMATIVE YOGAREJSE MED DUEYOGA.COM

Tilmelding og priser 

 • Yoga-retreat:  kr. 11.995
 • Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for kr. 3.000
 • Ved tilmelding betales et depositum på kr. 2.500
 • Restbetaling senest d. 1. september 2024

Yoga-retreatet inkluderer:

 • 10 overnatninger på Puri Dajuma Beach Resort
 • 10 gange morgenmad på Puri Dajuma Beach Resort
 • Velkomstmiddag
 • Afslutningsmiddag med balinesisk opvisning
 • 8 gange buffet menu
 • Alle måltider på resortet tilberedes udelukkende med friske lokale råvarer.
 • 2 x frokost
 • 9 yogasessioner med hatha yoga
 • 9 yogasessioner med yin yoga
 • Halvdagstur med besøg i Landsbyen Pekutatan og Pulukan State Plantation
 • Halvdagstur hvor du oplever livet i en landsby, skolen og de omliggende rismarker
 • Halvdagstur til Perancak fisker samfund, skildpadde fredning samt Rambut Siwi Temple
 • Gratis shuttlebus til den lokale landsby
 • 1 time gratis massage
 • Rejseleder og yoga underviser er med under hele opholdet
 • Transfer Bali lufthavn til resort og retur
 • Alle skatter og afgifter forbundet med opholdet. 

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyrejse tur/retur
 • Visum
 • Drikkevarer, lommepenge og personlige indkøb
 • Måltider udover de beskrevne
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Tilkøbsture (Eks. snorkling tur) 

Tilbud:

Rejseleder tilbyder at hjælpe med:

 • Bookning af flyrejse
 • Hjælp i forbindelse med eventuel udvidelse af dit ophold på Bali (intern transport på Bali, hotel mm.) 

VIGTIGT!

 1. Gennemføres yoga-retreatet ikke fra dueyoga.com side, tilbagebetales depositum
 2. Yoga- retreatet er nu garanteret og gennemføres, så flybillet kan godt købes.

DIN TRYGHEDSGARANTI

Dueyoga.com er medlem af Rejsegarantifonden, således at gældende rejsevejledninger følges. Du kan derfor med tryghed booke dit yoga retreat der afholdes her i Danmark, eller i udlandet. Vores registreringsnummer hos Rejsegarantifonden er 3586

Del dette event

bottom of page