top of page
Workshoppen "Yin, Yang og nervesystemet"
Workshoppen "Yin, Yang og nervesystemet"

søn. 06. okt.

|

Halvmånehuset

Workshoppen "Yin, Yang og nervesystemet"

En 3 timers workshop, hvor vi kærligt sætter fokus på nervesystemet. Workshoppen afholdes i de skønneste omgivelser midt i den Sydsjællandske natur.

Tid og sted

06. okt. 2024, 10.00 – 13.00

Halvmånehuset, Grumløsevej 91, 4750 Lundby, Danmark

Om eventet

3 timers workshop med fuld fokus på nervesystemet

Workshoppens formål er at skabe en øget forståelse af, hvordan vores nervesystem påvirker os samt hvordan vi kan påvirke nervesystemet.

Vi dykker ned i emnet med disse fokuspunkter:

  • Yoga med fokus på at finde energi og afspænding 
  • Vejrtrækning til at stimulere nervesystemet 
  • Selvmassage 
  • Nervesystemet: Ro og fordøjelse

Yogaformen bliver en blanding af Vinyasa og Hatha samt Yin yoga, hvor vi har opmærksomhed på ovenstående emner. Denne Yang og Yin tilgang udvikler bevidstheden om vejrtrækningen og hvordan den styrer vores nervesystem samt hvordan du med vejrtrækningen kan styre nervesystemet. Vi skal lave vejrtrækningsteknikker der både stimulerer Yang og Yin energi, så vi kan bruge vejrtrækningen aktivt.

Fordele ved at stimulere den 10. hjernenerve og dermed det parasympatiske nervesystem, kan være med til at skabe ro samt påvirke fordøjelsen. 

Ved at arbejde med selvmassage - bla. ved hjælp af bolde og tapping - vil vi skabe en påvirkning af nervus vagus på yogamåtten, samt efterfølgende kunne benytte den i hverdagen.

Det handler om gøren og væren

Når kroppen begynder at kende forskel, kan man med større opmærksomhed og bevidsthed skifte mellem de to tilstande - Yin kan ikke stå uden Yang og omvendt.

Der vil være en lille pause på ca. 15 min undervejs, hvor der serveres the og lidt snack.

Jeg glæder mig og jeg håber vi ses :-)

Diana Due

Workshoppen er tilrettelagt, så alle kan deltage uanset hvor meget eller lidt erfaring du har.

Underviser:

Diana Due er certificeret RYT500 uddannet, med special kompetencer i Hatha og den dynamiske yoga. Hun brænder for at forene krop og sind, mærke efter og tage beslutning, ikke blot med hovedet, men også med kroppen og sindet.

Pris: 350 kr.

Max 12 deltagere

Del dette event

bottom of page