top of page
YOGAREJSE OKTOBER 2024
YOGAREJSE OKTOBER 2024

tirs. 22. okt.

|

BALI eller THAILAND

YOGAREJSE OKTOBER 2024

HVILKEN YOGAREJSE VIL DU HELST DELTAGE PÅ? PURI DAJUMA RESORT, BALI eller THAILIFE RESORT, THAILAND

Tilmeldingen er lukket
Se andre events

Tid og sted

22. okt. 2024, 10.00 – 01. nov. 2024, 10.00

BALI eller THAILAND

Om eventet

I de sidste mange år har jeg været rundt om i verden og undervise i yoga, taget mine uddannelser og deltaget i forskellige yogaretreats. Min kærlighed er faldet på Bali og Thailand, hvor det varme klima, naturen samt de smukke forhold er i højsædet.

Derfor vil jeg også gerne give DIG muligheden for at opleve de samme glæder.

En af de vigtigste ting for mig på en yogarejser er, at jeg kan bruge min tid på indholdet af yogarejsen, og ikke alle de opgaver der er tilknyttet rejse og ophold. Derfor ønsker jeg at der er en rejseleder med på hele rejsen fra start i Danmark til jeg er hjemme igen.

MIN rejseleder er lige kommet hjem fra Asien med 2 aftaler i bagagen. Den ene yogarejse er til Puri Dajuma Resort på Bali, og den anden er til ThaiLife Resort i Thailand.

I 2024 vil jeg kun udbyde EN rejse - nemlig i oktober 2024.

DU kan være med til at beslutte, hvilken yogarejse jeg skal udbyde ved at sende dit valg på nedenstående link.

Prisen for de 10 dage er på ca. 12.000 kr (eksklusiv rejse). Min rejseleder vil MEGET gerne hjælpe dig med at booke flyrejse :-). Lige nu er flypris i prislaget ca. 7.000 kr. incl. indchecket 25 kg bagage, håndbagage, måltider og drikkevarer med Thai Airways eller Qatar Airways.

De 2 resorts, samt indhold af yogarejsen kan du læse om nedenstående:

BALI

PURI DAJUMA BEACH ECO-RESORT & SPA

UNIK yogarejse til Bali

Denne spændende yoga- og lokalkultur rejse til det vestlige Bali med den fantastiske natur, hvor de smukke palmetræer går i et med den private sandstrand og det turkisblå hav.

Puri Dajuma startede i 1998 som et lille hotel med 3 værelser primært for de omkringliggende landsbyers familier der kom på besøg, til i dag som 4-stjernet Puri Dajuma Beach Eco-Resort & Spa, hvor de ca. 50 medarbejdere kommer fra de omkringliggende landsbyer. Det er et motiveret, dedikeret og ansvarligt team, der er totalt involveret og engageret i Puri Dajumas avancement og fremskridt, som også gavner hele landsbyen økonomisk og socialt. Det familieejede ECO-resort er et harmonisk ægteskab mellem balinesisk og vestlig kultur, hvilket viser sig under særlige begivenheder, eksempelvis i templer og under ofringsceremonier.

Diana Due der er CYT500 imødekommer dine individuelle behov og sikrer, at øvelserne er skræddersyet til dit niveau. Uanset om du er nybegynder, let øvet eller øvet, giver denne yogarejse mulighed for at rejse alene, sammen med en rejseven eller en gruppe, selvom I ikke er på samme niveau.

Morgensessionerne er Hatha der kan udvides med flow, mens eftermiddagssessionerne primært er Yin yoga. De daglige yoga-sessioner og meditationer kan give dig mulighed for at finde den indre ro.

Udover yoga er der mulighed for at opleve forskellige aktiviteter i naturen, idet resortets placering direkte i naturen er det perfekte sted for de 3 indlagte lokal kulturelle halvdags ture, hvor vi kommer på vandringer i områdets naturskønne landskab. Vi tilbyder at deltage i disse spændende vandreture, der fører os gennem ECO plantager, smukke rismarker og til balinesiske templer. Under opholdet er der også mulighed for at tilkøbe forskellige ture, til eksempel Ubud.

Puri Dajuma ligger tæt på en lille landsby, som kan besøges med gratis shuttlebus og hvor der også er en ATM. Resortets mountainbike cykler, paddle boards mm. kan lejes til en billig penge

SPA afdelingen på resortet er meget attraktivt. Opholdets gratis indlagte massage, vil derfor være en drøm at få i selve Spaen eller ved swimmingpoolen

Vandringerne har maksimum sværhedsgrad 1

Dansk rejseleder er med under hele opholdet.

Prisen inkluderer for 10 dage på Puri Dajuma Resort på Bali:

· 10 overnatninger

· 10 gange morgenmad

· Velkomstmiddag

· Afslutningsmiddag med balinesisk opvisning

· 8 gange buffet menu

· 3 x frokost i forbindelse med de 3 gratis halvdagsture

· Introduktion til hatha og yin yoga

· 9 yogasessioner med hatha yoga

· 9 yogasessioner med yin yoga

· 3 x Halvdagstur

· Gratis shuttlebus til den lokale landsby

· 1 time gratis massage

· Vores egen rejseleder og yoga underviser er med under hele opholdet

· Transfer Bali lufthavn til resort og retur.

THAILAND

THAILIFE WELLNESS AND MEDITATION RESORT

Yogarejse til autentiske Thailand

Yogarejse med Diana Due som underviser under hele opholdet. Den danske rejseleder er med på hele rejsen, og derfor vil du hele tiden være i gode hænder.

Glæd dig til en uforglemmelig yogarejse til den smukke Phang-Nga region nord for Phuket og Syd for Krabi i Thailand. Her vil vi også gerne vise vores gæster den lokale kultur, samt den smukke natur på indlagte vandringer.

Vi bor på den vestlige side ud til Phang Nga-bugtens 7 km lange uberørte sandstrand, ca. 1½ times kørsel fra Phuket lufthavnen.

Det 4-stjernede ThaiLife Wellness & Meditation Resort ligger på et område hvor der før Tsunamien var cashewnødtræer. Dette land blev eroderet af tsunamien, og blev opkøbt af de nuværende ejere, som startede med 4 små thailandske bungalows og en lille restaurant for at give job til de lokale. ThaiLife resort har herefter udviklet sig til nuværende format, 35 villaer i thailandsk stil, en yoga- og meditationssal, en spa og en restaurant ved stranden, hvor frokost og aftensmad indtages.

Kan du forestille dig noget bedre, end at give din krop et velfortjent pusterum? Der er ingen tvivl om, at et yogaophold med indlagte vandringer, vil give dig præcis den afslapning, som vi alle i virkeligheden længes efter, når hverdagen bare buldrer forbi.

Denne rejse anbefales til dig der har brug for varme og sol eller behov for at få ladet energidepoterne op, godt krydret med yoga, spændende vandringer, udflugter og lækker atmosfære.

Diana Dues store undervisningskompetence gør det muligt at øvelserne er tilpasset den enkeltes niveau, med fokus på den enkelte, således at alle får mest muligt ud af sessionerne. Derfor er opholdet for begyndere såvel som let øvede og øvede. Det giver derfor mulighed for at rejse alene, med en rejseven eller en gruppe, selvom I ikke er på samme niveau.

Under opholdet tilbydes vandringer, som blandt andet fører dig gennem gummitræ - og palme skove, langs floder, naturskov og i bjergområde med smukke udsigter. Den indlagte heldagstur er en enestående ”buddha-tempel tur” med lokal guide, hvor vi besøger 3 forskellige templer. Der er også mulighed for at tilkøbe forskellige ture, herunder snorkling, dykning og besøg på James Bond Island og den flydende by.

Resortet ligger tæt på et lokalt marked som kan besøges med gratis shuttlebus hver anden dag og hvor der også er en ATM. Resortets cykler er til fri afbenyttelse under hele opholdet.

SPA afdelingen på resortet kan tilgås enten på selve resortet eller på stranden.

Vandringerne har maksimum sværhedsgrad 1

Dansk rejseleder er med under hele opholdet.

Prisen inkluderer for 10 dage på ThaiLife resortet:

· 9 overnatninger

· 9 gange morgenmad

· Velkomstmiddag

· Afslutningsmiddag

· 7 gange buffet menu

· Introduktion til hatha og yin yoga

· 8 yogasessioner med hatha yoga og afspænding

· 8 yogasessioner med yin yoga og afspænding

· 2 Vandreture i skove med palmetræer og gummitræer og bjerglandet

· Cykeltur i lokalområdet

· 3 gange gratis shuttlebus til det lokale marked

· Fri brug af cykler under hele opholdet

· Heldagstur til 3 templer med ThaiLifes egen meditationsleder.

· Halvdagstur til Takuapa Old town,

· Transfer Phuket Airport til Thailife resort og retur

· Vores egen rejseleder og yoga underviser under hele opholdet

Del dette event

bottom of page